בית קפה מוצרט | צילום: חופית כהן אולאי

מישל שושן ניהל במשך 13 שנה חנות לאביזרי רכב ברחוב ניסנבאום בבת ים, אך עבודות התשתית של הרכבת הקלה אילצו אותו לדבריו לסגור. "סגרו את כל הרחוב למשך שנה וחצי ורוב העסקים לא הצליחו להחזיק מעמד", הוא מסביר. כעת, כשהמצב מתחיל להשתנות ונפתח בית המשפט החדש, הבין שושן כי זו "ההזדמנות למשהו חדש".

"בחרנו בכיוון שונה", הוא מסביר. "הבן שלי ארז, שיש לו המון ניסיון עם ציוד של עסקי מזון, הצטרף אלי ויחד נפתח בימים הקרובים את בית הקפה הראשון של קונדיטוריית "מוצרט" שפועלת כבר שנים באזור התעשייה בבת ים".

אז מה בתפריט?

"חוץ מהקינוחים המוכרים והידועים של "מוצרט", החלטנו גם ללכת על כיוון של בריאות, כי היום הלקוחות דורשים את זה. יהיו המון מנות ללא גלוטן וסלטי בריאות מיוחדים. לא שוב חסה, טונה וביצה קשה, אלא מתכונים שאנחנו בונים בימים אלו ויפתיעו את כולם".

לא חששת לפתוח עסק עם בן משפחה?

"ממש לא. ארז בן 38, יש לו המון ניסיון והיום אנחנו ממש חברים. כשרואים אותו ומחפשים אותי שואלים אותו 'איפה אחיך?'. יש בנינו קשר אמיתי של חברות ואין לי ספק שיחד נצליח". 

צילום: חופית כהן-אולאי

צילום: חופית כהן-אולאי

צילום: חופית כהן-אולאי