הערב תתקיים הפתיחה הרשמית של סניף רולדין החדש בטיילת בת ים, אך עוד לפני הפתיחה הרשמית הגיעו תושבים רבים, ומיינט בת ים ביניהם, לטעימה ושיחה קצרה עם הבעלים, אדיר ניסן, ויותר חשוב: עם אמו, סימה.

"התחלנו לעבוד על המקום כבר מסוף אוגוסט", מספרת האם הנרגשת. "רק ביום שני קיבלנו מפתחות והחלטנו שזהו, יום חמישי פותחים, ואני בטוחה שתושבי בת ים כבר צמאים למה שיש לנו להציע".

הצצה במקום מגלה ויטרינה מרשימה של עוגות, מאפים וכוכב נסתר: לחם מחמצת בתוספת קמח שיפון וסלק.

-

אתם פותחים את המקום רגע לפני החורף, לא העונה החזקה בחוף, לא חוששים?

"ממש לא. יש לנו שליח שיעשה משלוחים עד הבית או העסק, ומה יותר כיף מלשבת ליד החוף, לראות את הים הסוער, ולשתות קפה חם?". האם מודה שההכנות הממושכות גבו מחיר יקר משעות השינה שלה. "מההתרגשות והלחץ קמתי היום בשלוש לפנות בוקר", היא צוחקת.

לנו נותר רק לשתות קפה, לחשוב על הדיאטה ולא להתפתות לעוגות, ולאחל לעסק החדש בהצלחה.

את החוויה המצולמת תוכלו לראות בעצמם בכיכובו של איש יחסי הציבור רון בובליל מחברת  yachaz.co.il