-

מסעדת 'ביסטרו בר'

בן גוריון 47 בת- ים 

מסעדת ביסטרו בר

לכבוד החורף יצאה מסעדת 'ביסטרו בר' בתפריט חורף, ובו מנות חדשות שהותאמו במיוחד למזג אוויר סגרירי. כולנו יודעים שכשקר בחוץ, זה הזמן לחמם את הקיבה עם תבשילים כבדים ומהבילים, ולכן בתפריט המסעדה ממתינים מגוון מרקים, תבשיל קציצות דגים מרוקאיות, מנות מוקפצות ומתובלות כמו צ'יקן גואה ואש צ'יקן, מדליוני פילה בקר ועוד. כל זה מול נוף הים. אם לא בא לכם להירטב, תוכלו לקבל את כל תפריט המסעדה במשלוח עד הבית מהשעה 12:00 בצהריים ועד חצות, בכל ימות השבוע.

מנת הדגל לחורף 2017: 300 גרם מדליוני פילה בקר על מצע פירה, מח עצם, סלט ותוספת לבחירה.

מחיר: 135 שקלים.

מסעדת ביסטרו בר 

סטלה ביץ'

דרך בן גוריון 83

מסעדת סטלה ביץ'

במסעדת ה-'סטלה ביץ' יצאו השבוע בתפריט 'חסר מעצורים' לרגל עונת החורף. שני עקרונות עומדים בבסיסו: אוכל חורפי מנחם ומחיר ששווה לצאת בשבילו מהבית. בין השאר מציעים במסעדה מגוון דילים הכוללים סטייק ב-19 שקלים, שני שיפודים ב-19 שקלים וארוחת בוקר ב-29 שקלים. המסעדה אינה נמצאת על קו הטיילת, וכדי להגיע אליה תצטרכו להנמיך כמעט עד קו החוף, היתרון: ארוחה חורפית מול נוף ים סוער.

מנת הדגל לחורף 2017: שיפוד ענק המכיל מגוון בשרים מסוגים שונים, בצל ועגבנייה צרובים, נוטפים על לאפה מהטאבון שנאפית במקום.

מחיר: 99 שקלים. 

מסעדת סטלה ביץ'

גורילה בר קפה

דרך בן גוריון 81

גורילה בר קפה-

הסערה הראשונה עוד לפנינו אך בגורילה בר מבטיחים שהשף החדש, חנוך דדה, כבר יוצר סערה במטבח ומתחרה בגורילת הענק שהפכה לסמל המסעדה, ונראית מרחוק גם בימים גשומים. בתפריט החורף מציע השף החדש, שבמסעדה מתגאים בכך שהוא משתייך לעילית השפים בישראל, במגוון מנות מהבילות ותבשילים, כשגולת הכותרת הן מנות מרקים במגוון סגנונות.

מנת הדגל לחורף 2017: מנות מרק מפתיעות הכוללות מרק בצל, מינסטרונה, עדשים, ברוקולי ומרק

עגבניות ולוביה.

המחיר: 39 שקלים.

 גורילה בר קפה

טמפופו סושי בר

דרך בן גוריון 65

טמפופו סושי בר

חובבי הסושי וודאי כבר ביקרו וטעמו במסעדת 'טמפופו', אבל גם מי שאינו נמנה על חובבי הדגים הנאים, יגלה במסעדה תפריט חורף עשיר ומגוון. המנות ששונו והותאמו לימי הקור כוללות מגוון מאכלים אסייתים, ביניהם מנות מוקפצים, מרקים אסייתים וכמובן סושי בכל צורה, כשגולת הכותרת היא מנת הדגל שיצרו גברת טמפופו ובעלה, שף המסעדה.

מנת הדגל לחורף 2017: 'ראמן ראמן'. מנה חורפית של מרק יפני איכותי, אטריות ביצים, ביצה עלומה, ירקות, נתחי עוף וכיסוני וונטון.

מחיר: 34/44/51 שקלים בהתאם לגודל המנה.

טמפופו סושי בר

קקאו

דרך בן גוריון 99

חורף ב'קקאו בת ים' הוא חורף אינטימי עם ארומה של קפה באוויר. לכבוד החורף יצרו בסניף הבת ימי תפריט שבו הדגש הוא מרקים ומשקאות חורף. מדי יום מגישים בבית הקפה שני סוגי מרקים ממטבחו של השף, ולא תוכלו לעמוד בפיתוי משקאות החורף: סחלב, משקה מקופלת ,שוקקאו (שוקו מפרלינים בלגים( וצ'אי הודי. חברו את זה עם גשם שמטפטף על חלונות הזכוכית, ותגלו שלפעמים משתלם לצאת מהבית, אפילו כשקריר בחוץ.

קקאו

מנת הדגל לחורף 2017: מרקים מסוגים שונים ביניהם חרירה, בצל ,שעועית אדום, קטניות, עדשים, ומינסטרונה.

מחיר: 32 בהזמנה רגילה, 15 בהזמנת מנה עיקרית.

סייע בהכנת הכתבה איש יחסי הציבור רון בובליל מחברת  yachaz.co.il